Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Format Sjanger Sortering
HQ
3
Tidenes beste boss-kamper i spill

Tidenes beste boss-kamper i spill

Elden Ring, Final Fantasy VII, Metal Gear Solid, Super Mario 64 og fler har gitt oss minner for livet ved å la oss slåss mot uforglemmelige slemminger, men hvilke husker og liker du best?

Tekst: Eirik Hyldbakk Furu
0
Nøyaktig hva er Halo TV-serien egentlig?

Nøyaktig hva er Halo TV-serien egentlig?

Halo-universet fylte faktisk 20 år i 2021. I to tiår har altså Master Chief forsvart menneskeheten fra spesielt The Covenant, men også andre fiendtlige romvesener. Så...

Sponset innhold
0
På tide å trekke kontakten ut av Google Stadia

På tide å trekke kontakten ut av Google Stadia

Stadia ble lansert i 2019 og skulle være gjennomslaget for strømming av spill, der megarike Google investerte tungt i eksklusive spill for å støtte plattformen. Men ... alt gikk på tverke, så hva skjedde egentlig?

Tekst: Jonas Mäki (Oversatt av Ingar Takanobu Hauge)
0
Livet à la (nah) Pearce!

Livet à la (nah) Pearce!

Ruben slo av en prat med Alanah Pearce om alt fra hennes erfaringer i spillindustrien til hvilken Pokémon hun helst kunne tenkt seg å smake på.

Tekst: Ruben Jones